Najnovšie recenzie zo sekcie Stylusy
Tablet splnil moje očakávania, je nový, zatiaľ ho len testujem.
- príjemý materiál
- skvelá výdrž batérie
- rýchle dobitie produktu
- Funguje ako má
- Kompaktnosť
- Rýchle nabíjanie
- pri použití Pencil, sa otvoria skryté možnosti iPadu. Od rukou písaných poznámok pri štúdiu, pri OnLine výučbe plnohodnotne nahradí tabulu (pri zdielaní obrazovky), kde rukou píšete to čo vysvetlujete, pri editácií fotografií a ich retuši, až po kreatívne veci v kreslení.
Dobrá cena verzus dobrá kvalita
Nevyhnutny doplnok iPad pro
Produkt ohodnotit neviem lebo to je darcek.A este nebol darovany.Ale bol vybrany na zaklade inych uzivatelskych recenzii a doverujem znacke,takze verim ze splni ocakavania.
Tablet reaguje rychlejsie a presnejsie na dotyk perom ako prstom, práca je rýchlejšia a efektivnejsia
- Odolnosť
- Veľmi dlho mi vydržalo toto pero som už mal. Pri dobrom zaobchadzani mi vydržalo rok aj pol.
- Nemá nevýhody
Super produkt aj kvalita. Velmi dobrá cena, chcem podotknúť že ako s perom zaobchádzate, tolko vám vydrží. S týmto perom ja osobne zaobchadzam jemne ked s ním behám po displeji. Verím že tolko mi vydrží ked som si ho kúpil aj v tomto e-shope. No uvidíme.
- je super
objednal som pre celú rodinu a všetci sú veľmi spokojní ,
uvidíme koľko vydrží .
Vyborny produkt. Naprosta spokojnost.
- presnosť ceruzky
- konkurencie ( android )nič podobné nenájdete
- dobrá ergonómia
- pohodlné dobíjane
- Možno cena. Ale je to Apple a kto to nechce si to nekúpy.
- nemám
rýchla pomoc pri vyjadrovaní
- Preciznost
- Jednoduchosť
- Design
- Funguje lepšie ako som si predstavoval
Ponuka univerzalnych pier vhodnych pre iOS tablety je obmedzena. Pre zaciatocnikov, starsie deti ktore sa chcu ucit animovat plne dostacujuce. Cena je taktiez pristupna.
- Super sa s tym pise a kresli
- Už nič nepíšem normálnym perom na papier :D. Veľmi pohodlné a jednoduché používanie.
- Produkt som si vybrala preto lebo bol u vás za najlepšiu cenu. Vdaka
Zobrazujem 201 - 220 zo 242 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13 Ďalšie »