Najnovšie recenzie zo sekcie Stylusy
- Dobre reaguje nevyneháva
- Zatiaľ nič
Veľmi dobre sa s ním robí
Nemám skúsenosti s inými
Funguje super, automatické párovanie, bezdrôtové nabíjanie, spokojnosť
Pero je dostatoňe dobre a funkčne a dobre sa s tím kreslí alebo hrá odporúčam aj íním ľuďom to viskúšať kvalita tvovaru je dobra
Kvalita a výborná cena
Dotykové pero, je super. Písanie je bezproblémové nakoľko je hlavica rotačná!, dotykový hrot z druhej strany je super riešenie, nie je gumený ako na guličkových perách. Neodporúčam toto pero vkladať do ochranného púdzra
- Apple
- Funguje
- Kompatibilný s ipadom, hodnotím ako výbornú kúpu.
Na najlacnejší model od lenova spĺňa očakávania
- Rýchlo sa nabije
- Presnost
- Nepraktické nabíjanie
Apple Pencil je super Ceruzka vhodná na písanie a maľovanie má len jednu chybu a tou je konektor na nabíjanie o ktorý sa vždy bojím že sa odlomil. Inak vrelo odporúčam
- super doplnok k tabletu pre písanie a kreslenie rukou
- magneticky sa pripne na tablet a zároveň sa dobíja
- rýchla reakčná doba
- dobrá citlivosť a presnosť
- pri transporte tabletu sa môže odpojiť a stratiť, chcelo by to nejaký obal alebo poistku
Kompatibilné iba s Huawei MatePad 11 (a novšie)
super.
Som spokojný s touto stránkou nikdy ma nesklamala a teším sa keď budem vyberať niečo dalšie z obrovskej škály produktov. Dúfam že sa stránka bude stále vyvíjať a pridávať nové produkty. Ďakujeme.
- Skvelý.
- Drahý.
- Skvelé fungovanie
- Nižšia vydrž baterky
Pohodlné. Moja dcéra rada kreslila.
Ocakavana kvalita od znacky Apple nesklamala. Kompatibilita s Apple Pencil 2.
- pri normálnom držaní v ruke je veľmi krátke. Pri väčšej mužskej ruke je krátke a drží sa iba medzi prstami neoprie sa o bok dlane na stabilné držanie.
Zobrazujem 121 - 140 zo 242 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Ďalšie »