Najnovšie recenzie zo sekcie Stylusy
- pevná konštrukcia
- Pekne reaguje na dotyk
- S ipadom 2022 je potrebné spárovanie cez kábel,čo môže nevyhovovať v prípade použitia mimo domu
V poriadku
Robí čo treba
Spokojný večer som objednal a ráno to už bolo v schránke. Spokojnosť
- pekný dizajn a praktické pekne
- Super produkt
Pero funguje dobre ale neustále sa mi ukazuje gulicka kurzora aj ked je táto možnosť vypnutá. Aby som ju nevidela musi tablet reštartovať. Trochu mi vadí ´hlasný´hrot pri používaní. inak všetko ok
produkt splna poziadavky
Pekné a nové
- V prípade, že si beriem so sebou k iPadu len Magic Keyboard, tak tento AhaStyle obal dokáže chrániť pred poškodením pencil, keď je v taške, keďže dizajnéri z Apple nemysleli na ochranu pencilu pri jeho prenášaní spolu s Magic Keyboard
- Magnetické držanie viečka púzdra. Komu by sila magnetu bola málo, môže použiť obyčajnú gumičku do vlasov
- Pencil jemne "drží" v úložnom priestore tiež magnetom
- Pencil sa pohodlne vyberá z púzdra a to nemám práve najtenšie prsty
- Spodnú časť možno použiť aj ako stojanček k pencilu
- Puzdro obsahuje priehradky pre náhradné hroty pencilu
- Škoda že sa celé púzdro nedá magneticky prichytiť k chrbtovej strane Magic Keyboard
Som spokojný s nákupom.
Mne osobne toto púzdierko celkovo vyhovuje.
Dlho som váhala, či si toto pero kúpiť. Pozerala som si recenzie na rôzne stylusy na yt. Tento Stylus ma zaujal nielen elegantným dizajnom, ale hlavne tým, že ho nemusím nabíjať.
Nemá samozrejme funkciu citlivosti prítlaku, ale pokiaľ si chcete kresliť /maľovať pre radosť na mobile, v aplikácii IbisPaint, je toto pierko úplný luxus. Funguje na všetky dotykové mobily a tablety. Myslela som si, že mi ten plastový disk bude prekážať, ale som milo prekvapená, ako presne sa s ním dajú doladiť aj tie najmenšie detaily. Čítala som, že niekto odporúča zakúpiť na mobil ochranné sklo pred poškrabaním, ale ak si displej udržiavate čistý od čiastočiek prachu, tak to nie je nutné.
Odporúčam hlavne tomu, kto sa ešte len začína venovať digitálnej maľbe a nechce hneď vysoliť nemalý peniaz na ipad alebo grafický tablet.
Aj keď, cez appku Ibispaint na obyčajnom smartfóne, sa dajú vytvárať rovnako profesionálne vyzerajúce kresby ako na ipade cez procreate. Chce to len cvik.
Zhrniem to: maximálna spokojnosť :-)
- Spolupracuje s iPad Air
- funguje celkom dobre
Výborná obsluha
- dobre sa drží
Pero splna poziadavky.
Ребёнок рад
Až po používaní.
- Čo som potreboval, to som dostal
Doporučujem.
Zobrazujem 81 - 100 zo 242 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Ďalšie »